STELLIN.GIF (2810 bytes)

Persberichten

 


Toelichting voor de pers

   

Rel rond foto’s van missende vinger van Tineke de Nooij op Internet

De makers van het rariteitenkabinet hebben foto’s van de ontbrekende vinger van Tineke de Nooij op Internet geplaatst. De site wordt nu aangeklaagd door Tineke de Nooij. Zij verbiedt de site foto’s van haar ontbrekende lichaamsdeel te publiceren. Op de site zijn ook foto’s van de balpen uit de balpenmoord, een nieuwe pagina uit het dagboek van Anne Frank en de vrachtbrief van de verongelukte Boeing te zien. Daarnaast wordt er gespeculeerd over de geaardheid van de vader van Anne Frank en de geestestoestand van overste Karremans.

Er bestaat echter verwarring rond de rechtszaak omdat Tineke de Nooij op haar eigen homepage het bestaan van haar tiende vinger ontkent: "Laat je niks wijsmaken, ik heb nooit tien vingers gehad, ben er niet gefrustreerd over, heb nooit een interview gedaan met de VPRO, kortom het is een achterlijk verhaal en lach me eigenlijk suf dat iemand tijd heeft om zulke maffe verhalen te bedenken."

In een reactie op de rechtszaak zegt een van de makers van het rariteitenkabinet dat er meer onzin op de homepage van Tineke, dan op de site van het Rariteitenkabinet staat. Hij doelt daarbij onder meer op de brievenrubriek, die vol staat met de meest onbetrouwbare brieven. De site van Tineke de Nooij is commercieel van opzet. De motieven achter het rariteitenkabinet zijn onduidelijk.

 

 

 

 

Naar begin pagina home E-mail Reacties op deze site Toelichting Persberichten Volgende pagina