Tineke de Nooij mist opnieuw vinger!


Tineke de Nooij heeft in Kaapstad een tweede vinger moeten missen. Dit was het gevolg van het dragen van een zogenaamde Chakra ring. De ring kneep niet alleen haar bloedtoevoer af, maar veroorzaakte ook een acute klopvinger aan haar linkerhand. Een Zulu-arts in een Kaapse buitenwijk heeft het kloppende orgaan met gevaar voor eigen leven afgezet. 

De Nooij verbleef in Kaapstad vanwege haar werkzaamheden als verkoopster van exclusieve natuurlijke producten, die in Zuid-Afrika gretig aftrek vinden onder de broodarme bevolking.

 

 

 

 

Tineke heeft nu acht vingers. Eerder verloor zij op tragische wijze een vinger aan haar rechterhand. Eind 1998 stond deze vinger vier weken lang tentoon in het Rariteitenkabinet. Tineke's reactie hierop was niet mals. Zij schakelde een leger advocaten om de vinger terug te krijgen. Op last van de Rechtbank in Arnhem heeft het Rariteitenkabinet de vinger teruggegeven aan Tineke (oud).   

Tineke de Nooij was de eerste Nederlandse televisie diva met een eigen website. Op haar website verkoopt ze alles wat los en vast zit.


   Naar begin pagina home E-mail Reacties op deze site Toelichting Persberichten Volgende pagina